Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Igrači Hajduka su najbolje opcije

Danas počinje 7. kolo SuperSport HNL-a. Kolo otvaraju Slaven Belupo i Lokomotiva u 20 sati što znači da je rok za slaganje vaših Fantasy momčadi 18:30.

Najveći favorit ovo kolo je Hajduk koji na Poljud igra protiv Istre. Ponovno se kao najbolja kapetanska ističe Marko Livaja (13.1 M) iz svima već poznatih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da Hajduk u iduće tri utakmice ima prilično lagan raspored, idealno bi bilo da u svojoj ekipi imate tri igrača Hajduka. Osim Livaje, kao najbolje opcije se ističu Ivan Lučić, Dario Melnjak i Emir Sahiti koji bi odlaskom Jana Mlakara trebao dodatno dobiti na važnosti u napadu Hajduka.

Što se tiče ostalih utakmica, Rijeka igra protiv Varaždina te je drugi najveći favorit u ovome kolu. Međutim, momčad s Kantride je jučer igrala 120 minuta protiv Lillea te je moguće da će trener Željko Sopić rotirati svoju momčad. Kao najbolja opcija iz Rijeke se nameće Marco Pašalić. Desno krilo Rijeke je najbolji strijelac svoje momčadi u HNL-u. Protiv Lillea je izašao u 77. minuti te bi trebao biti odmoran za susret protiv Varaždina.

Komentari

Povezano