Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Igrači Osijeka bi mogli biti korisni za ovo kolo

Danas od 18 sati u Koprivnici Slaven Belupo i Varaždin otvaraju novu kolo SuperSport HNL-a. Stoga imate vremena do 16:30 posložiti svoje Fantasy momčadi.

U ovome kolu se ističe Jadranski derbi između Rijeke i Hajduka. Kladionice trenutno daju 50:50 omjer šansi za pobjedu te se očekuje da će ovo biti prilično izjednačena utakmica s malo pogodaka. Iz tog razloga ne preporučujemo da kao kapetana odaberete igrače Hajduka ili Rijeke, ali također savjetujemo da i ne prodajete igrače iz ovih klubova jer će u budućnosti biti korisni. To se naročito odnosi na Hajduk kojeg uskoro čeka „duplo kolo“ kada će odigrati odgođeni susret protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče igrača koje bi trebali razmotriti kao opcije za kapetana, oni dolaze iz redova Dinama i Osijeka. Dinamo na Maksimiru dočekuje Istru te je uvjerljivo najveći favorit u ovom kolu. Kao najbolja kapetanska opcija se nameće Gabriel Vidović dok je Ivan Nevistić jeftina opcija za investiranje u obranu Plavih.

Osijek na Opus Areni dočekuje Rudeš te unatoč slabijoj formi u posljednje vrijeme, momčad Osijeka je značajan favorit u ovom susretu. Mijo Caktaš je u posljednjem međusobnom ogledu postigao tri gola te je trenutno najbolji strijelac lige. Ako ne želite odabrati kao kapetana igrača Dinama, veznjak Osijeka je druga najbolja opcija.

Komentari

Povezano