Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Igrači Rijeke su najbolji kapetani

Sutra od 17 sati 10. kolo SuperSport HNL-a otvaraju Varaždin i Gorica. Tako da svoje Fantasy ekipe imate vremena sastaviti do subote u 15:30.

Ovaj vikend se igra najveći derbi u Hrvatskoj- Hajduk na Poljudu dočekuje Dinamo. S obzirom na to da je Vječiti derbi na Poljudu u posljednje vrijeme susret s malo pogodaka, bilo bi dobro da za kapetana izbjegavate igrače Hajduka i Dinama. Također nije idealno vrijeme za kupovinu igrača Hajduka koji u naredna tri kola igra protiv Dinama, Rijeke i Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći favorit u ovome kolu je Rijeka koja odlazi na Kranjčevićevu igrati protiv Rudeša. Kao najbolji kapetani se ističu udarna „devetka“ Rijeke Franjo Ivanović, Marco Pašalić i Marko Pjaca koji je od trojce navedenih igrač od kojeg se očekuje da će imati najviše bodova. Od obrambenih igrača Rijeke se nameće Bruno Goda koji je također opasan prema naprijed te može lako završiti 10. kolo s 10+ bodova.

Što se tiče ostalih ekipa, igrači Varaždina se ističu kao dobre dugoročne opcije jer u naredna četiri kola igraju protiv Gorice, Slavena, Lokomotive i Rudeša. Najbolji napadač iz Varaždina je Fran Brodić, veznjak Dimitar Mitrovski koji košta samo 4.6 M, Najbolja opcija u obrani Varaždina je Marko Vukčević koji košta samo 4.5 M te je branič Varaždina s najviše prikupljenih bodova.

Komentari

Povezano