Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Još jedno “krnje” kolo

Ovog vikenda nas čeka 5. kolo SuperSport HNL-a te promjene u svom Fantasyju možete raditi do subote u 17 sati. I u ovome kolu se nastavlja trend odgođenih utakmica pa se neće igrati susret između Dinama i Varaždina. Ako u svojoj momčadi imate igrače Varaždina, sada bi bio idealan trenutak da ih prodate. Osim što ovo kolo ne igraju, u iduća dva tjedna ih čekaju utakmice protiv Hajduka i Rijeke.

Najveći favorit ovo kolo je Hajduk koji gostuje kod Rudeša. Kao i prošlo kolo, Marko Livaja (13.1 M) se nameće kao najbolji kapetan za ovo kolo. Kapetan Hajduka je prošlo kolo postigao dva pogotka te je najbolji igrač lige prvi pik za kapetana. Idealno bi bilo da također imate tri igrača Hajduka u svome rosteru. Dario Melnjak (6.6 M) se nameće kao kvalitetan izbor za do kapetana ovo kolo; lijevi bek Hajduka ima velike šanse dobiti bodove za clean sheet te njegova tendencija da odlazi u protivnički kazneni prostor mu daje potencijal da ovo kolo prikupi 10+ bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ostalih susreta, nameće se susret Rijeke i Lokomotive. Rijeka je drugi najveći favorit ovo kolo te je poželjno imati tri igrača iz momčadi Sergeja Jakirovića. Toni Fruk (7.1 M) i Franjo Ivanović (5.1 M) se nameću kao najbolje opcije iz Rijeke.

Ako kojim slučajem imate pet ili šest igrača Varaždina i Dinama, možete iskoristiti svoj „Free hit“ kojim mijenjate svoju momčad na samo jedno kolo. Naša idealna momčad za Free hit glasi: Lučić (5.6 M)- Melnjak (6.6 M), Dilaver (5.6 M), Guedes (5.0 M)- Crnac (6.0 M), Lovrić (5.9 M), Caktaš (8.7M), Fruk (7.1 M)- Livaja (13.1M), Ivanović (5.1 M), Erceg (7.4 M)

Komentari

Povezano