Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Koga odabrati za kapetana?

Nakon reprezentativne pauze, ponovno je došlo vrijeme za SuperSport HNL i HNL Fantasy zbog kojeg postoji ova serija tekstova. 12. kolo danas otvaraju Rudeš i Slaven Belupo od 18 sati. Stoga imate vremena do 16:30 napraviti promjene u svojim momčadima.

Najveći favorit u ovom kolu je Dinamo koji igra u gostima protiv Gorice. Kao prvi izbor za kapetana u Fantasy momčadima je bio Bruno Petković, ali devetka dinama se ponovno ozlijedila protiv Turske te je potrebno pronaći alternativnu opciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se želite zadržati na igračima Dinama, dobra opcija je Mahir Emreli koji je trenutno veznjak Dinama s najviše bodova u fantasyu. Problem kod Emrelija je što je njegova minutaža upitna na duge staze, pa nije mudro kupiti Mahira. Što se tiče igrača koje većina već ima u svojim sastavima, dobra opcija za kapetana je Marko Livaja. Napadač Hajduka nije započeo sezonu na svojoj uobičajenoj razini, ali dovoljno je puta pokazao da je najbolji napadač u ligi te ga se ne smije otpisati.

Možda smatrate da će se Hajduk na Poljudu mučiti protiv Osijeka, onda možete svoju traku dodijeliti jednom od napadača Rijeke. Kao najbolje opcije se ističu centrali napadač Franjo Ivanović i Niko Janković koji je zadužen za izvođenje penala.

Ako trebate igrača koji će vam poslužiti samo za ovo kolo te prolazi ispod radara većine, najbolji odabir je Benedik Mioč koji igra protiv Rudeša. Veznjak je najbolji igrač Slaven Belupa ove sezone; u prošlom ogledu protiv Rudeša je upisao asistenciju te je zadužen za izvođenje prekida. Iz Slavena se također ističe centralni napadač Tomislav Štrkalj koji je u prošlom kolu postigao dva pogotka. Štrkalj košta samo 4.5M što ga čini najjeftinijim prvotimcem među napadačima. Ako njega uvrstite u ekipu, oslobađate si veliki dio budžeta za investiranje u vezni red ili obranu.

Komentari

Povezano