Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: nove opcije u Dinamu

Danas počinje šesto kolo SuperSport HNL-a koje će napokon imati pet utakmica. To je odlična vijest za sve igrače HNL Fantasya koji se ne moraju više zamarati oko toga koji igrači će propustiti kolo.

Rok za uređivanje vaše momčadi je 18:30 sati, odnosno 90 minuta prije utakmice Gorice i Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prošlo kolo, za kapetana se ponovno nameće Marko Livaja (13.1M) koji igra u gostima protiv Varaždina. „Bili“ su slavili u posljednjih sedam susreta protiv Varaždina te je kapetan Hajduka posljednji put u Varaždinu upisao gol i asistenciju.

Prema kladionicama, najveći favorit u ovome kolu je Dinamo koji dočekuje Rijeku. U Dinamu je do sada najbolja opcija u veznom redu bio Luka Ivanušec. Međutim, Ivanušec (12.6M) odlazi iz Dinama i nije više opcija za Fantasy. Novi trener Sergej Jakirović je protiv Sparte Prag postavio momčad u 4-2-3-1 formaciju i vratio Martina Baturinu (11.3 M) bliže protivničkom golu i tako ga pretvorio u legitimnog zamjenika Ivanušeca u našim momčadima. Luka Stojković (6.2 M) je Lokomotivu zamijenio Dinamom te bi mladi Hrvat trebao u skorijoj budućnosti biti najbolja jeftina opcija u veznom redu.

Od ostalih momčadi, ističu se Ante Erceg i Ante Majstorović protiv Rudeša te Mijo Caktaš protiv Lokomotive. Veznjak Osijeka je trenutno najbolji strijelac lige.

Što se tiče Ofenziva lige, na prvome mjestu je urednik portala Domagoj Starčević. Njegova momčad JaSamStariMorskiFruk trenutno ima 355 bodova u ovoj sezoni.

Komentari

Povezano