Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Pjaca je odličan omjer cijene i kvalitete

Danas od 18 sati Osijek i Varaždin otvaraju 9. kolo SuperSport HNL-a. Stoga imate vremena do 16:30 kako bi složili svoje Fantasy ekipe.

U ovome kolu su najveći favoriti Dinamo koji gostuje kod Rudeša i Hajduk koji na Poljudu čeka Lokomotivu. Dinamove opcije su jako primamljive, ali veliki problem bi mogla biti potencijalna rotacija zbog koje je teško pogoditi tko će igrati na Kranjčevićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ovog razloga, od Bruna Petkovića je ovo kolo ipak sigurnije odabrati za kapetana Marka Livaju. Ako imate igrače Dinama kao što su Petković ili Martin Baturina, svejedno ih zadržite u svojoj prvoj postavi jer oni mogu i s manjom minutažom donijeti bodove.

Što se tiče ostalih utakmica, Rijeka igra u gostima protiv Slaven Belupa gdje se očekuje nova pobjeda momčadi Željka Sopića. Dok se u obrani ističe Bruno Goda koji se ustalio u prvom sastavu te je opasan prema naprijed, kao apsolutni prvi pick se nameće Marko Pjaca koji je prošlo kolo postigao dva pogotka te se nameće uz Livaju i Petkovića kao najbolja Fantasy opcija ove sezone. Pjaca košta samo 7.5 M te je najbolji „value for money“ igrač u ligi.

Komentari

Povezano