Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Počnite slušati ZZ Top

Danas počinje 13. kolo SuperSport HNL-a koje u Koprivnici otvaraju Slaven Belupo i Hajduk u 18 sati. Stoga imate vremena do 16:30 da promijenite svoje Fantasy momčadi.

Najveći favorit u ovom kolu je Dinamo koji na Maksimiru dočekuje Lokomotivu. U obrani se kao najbolja opcija nameće vratar Ivan Nevistić. Ako idemo prema napadu Dinama, sve je manje dobrih opcija. Plavi u posljednje vrijeme imaju velikih problema s postizanjem pogodaka; u posljednjih pet utakmica, čak tri puta nisu postigli pogodak. Ako baš imate želju uzeti nekog igrača Dinama iz sredine terena, najbolji odabir su Martin Baturina i Gabriel Vidović koji su najsigurniji starteri u ovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi i treći najveći favoriti u ovom kolu su Rijeka i Hajduk i u ove dvije momčadi bi trebalo pronaći kapetana za ovo kolo. Kod Hajduka bi trebao ponovno startati Marko Livaja koji je normalno trenirao ovaj tjedan te se on nameće kao najbolji kapetan kod Hajduka. S druge strane, u Rijeci je najbolji pick Niko Janković koji je drugi najbolji strijelac lige.

Ako želite dugoročno investirati u neke igrače, idealno je vrijeme dovesti nekog iz Osijeka. Osijek u naredne četiri utakmice igra protiv Istre, Slavena, Gorice i Lokomotive. Zoran Zekić je u debiju slavio na Poljudu te s ovakvim rasporedom bi Osijek napokon mogao napraviti niz pobjeda. Kao najbolje opcije se nameću Ramon Mierez, Mijo Caktaš i Marko Malenica.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano