Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: Vrijeme je za igrače Dinama

Nakon reprezentativne pauze, vraća nam se svima omiljeni SuperSport HNL te Fantasy. Osmo kolo otvaraju Lokomotiva i Rudeš na derbiju Kranjčevićeve koji počinje danas u 18 sati. Stoga imate rok za složiti svoje momčadi do 16:30.

Lokomotiva je favorit protiv Rudeša te se odlaskom Sandra Kulenovića Indrit Tuci ponovno ističe kao solidna opcija. Tuci bi trebao biti udarna špica Lokomotive te je velika mogućnost da on večeras kazni poroznu obranu Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče najboljeg kapetana za ovo kolo, njegovo ime je Bruno Petković. Dinamo na Maksimiru igra protiv Slaven Belupa te je najveći favorit u ovom kolu. Petković ove sezone ima 4 postignuta gola u prvenstvu te nakon Slavena u prvenstvu Dinamo igra protiv Rudeša.

Iz Dinama se kao dobre opcije ističu Martin Baturina te Ivan Nevistić koji je odlaskom Dominika Livakovića postao relativno jeftina opcija na poziciji golmana. Nevistić bi trebao započeti svaku utakmicu u HNL-u, što se ne može sa sigurnošću reći za ostale opcije u Dinamu. Naime, „Plavi“ od idućeg tjedna počinju igrati i Konferencijsku ligu pa postoji mogućnost da će Sergej Jakirović u ligi odmarati svoje najjače adute.

Što se tiče najboljeg do kapetana, Marko Livaja igra protiv Gorice u gostima. Kapetan Hajduka je posljednje dvije sezone najbolji strijelac lige te nikada nije loš potez računati na njegove pogotke.

Komentari

Povezano