Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Fantasy HNLVijesti

HNL Fantasy: “Vrime je” za igrače Hajduka

Nakon reprezentativne pauze u kojoj je Hrvatska osigurala direktan plasman na EURO, vraća nam se omiljeni HNL Fantasy. Kolo danas otvaraju Lokomotiva i Slaven Belupo od 18 sati te imate vremena do 16:30 namjestiti svoje Fantasy ekipe.

Ako trebate dugoročna rješenja u svojoj ekipi, igrači Hajduka su idealne opcije koje će vam poslužiti do kraja jesenskog djela sezone kada imate priliku ponovno iz temelja složiti svoje ekipe. Hajduk u nedjelju igra na gostovanju kod Istre te je drugi najveći favorit ovog kola. Nakon toga imaju Goricu kod kuće, Lokomotivu u gostima te u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone idu na Maksimir igrati derbi protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obrani su najbolje opcije Ivan Lučić i Diallo koji ozljedom Melnjaka nema konkurenciju na lijevom beku. Što se tiče opcija u veznom redu i napadu, tu se najviše ističu Emir Sahiti, Rokas Pukštas i Marko Livaja koji je i najbolja opcija za kapetana ovo kolo. Livaja u posljednja tri kola ima dva pogotka i izgleda da ponovno hvata svoju najbolju formu.

Ako želite alternativu za kapetana, Gorica na svom terenu dočekuje Rudeš koji ima najgori napad lige. Stoga se kao dobra opcija za kapetana nameće i Dino Štiglec, lijevi bek Gorice koji ove sezone ima dva pogotka i dvije asistencije- prilično dobar učinak za jednog obrambenog igrača.

Dinamo igra protiv Osijeka na Maksimiru te po kladionicama ima najveće šanse za pobjedu u ovom kolu. Bruno Petković bi se trebao vratiti u prvi sastav, ali upitno je koliku će minutažu dobiti. Stoga nije loša opcija za imati, ali kao kapetana ga je bolje izbjeći.

Komentari

Povezano