Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Uremović: I dalje postoji matematička šansa; Pašalić: Za*ebavali su me, ali ušlo je napokon

Rijeka je u derbiju 29. kola HNL-a na Rujevici s 1:0 pobijedila Hajduk i na prvom mjestu se odvojila od Dinama koji je uz utakmicu manje udaljen pet bodova. Strijelac je bio Marco Pašalić u 70. minuti.

Za MaxSport je izjavu dao Filip Uremović:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan poraz u nizu. Bolja je ekipa pobijedila. Ono što radimo ne pokazujemo na terenu. Prošla utakmica nas ne dira, u novu utakmicu ideš s novim idejama. Moramo se zapitat hoćemo li htjet napredovat ili ne. Što se moje ozljede tiče, ja ću uvijek bit na dispoziciji ako mogu. Na odmak Rijeke ne gledam kao na našu propuštenu priliku za titulom. Dokle god je matematički moguće biti prvak, ja ne vidim na to kao na izgubljenu šansu.

MaxSport

Strijelac pogotka Marco Pašalić:

Zahvalan sam za gol danas. Krenulo me nakon dugo vremena. Igramo lijep nogomet, sve bliže smo cilju, muško i borbeno smo igrali. U svlačionici su me malo zajebavali da je to bila korizma i post, ali evo napokon je to završilo. Vratio sam se s većom motivacijom nakon reprezentativnog okupljanja i želio sam se dokazati. Rekli su mi da više pucam i evo danas je napokon ušlo.

MaxSport
Komentari

Povezano