Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea ukrao tri boda Unitedu na domaćem terenu

Chelsea je pobjedio na Stamford Bridgeu momčad Manchester Uniteda rezultatom 4:3 nakon završnice pune preokreta. Utakmica koja će svakako ostati urezana u sjećanje navijača Crvenih vragova dugo vremena.

Domaćini su poveli već u četvrtoj minuti pogotkom Connora Gallaghera koji je s 15 metara pogodio za 1:0. Cole Palmer je bio precizan s bijele točke u 19. minuti za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United nije dobro prihvatio ovaj udarac londonske momčadi i odlučio se na preokret. Uslijedila je brza kontra te je Alejandro Garnacho bio strijelac u 34. minuti za 2:1. Četiri minute kasnije Bruno Fernandes gađa glavom za poravnanje rezultata koji je na predahu bio 2:2.

U 67. minuti se Garnacho opet pojavljuje pred golom i dovodi momčad iz Manchestera u prvo i zadnje vodstvo ovog susreta. Đorđe Petrović nije imao autoriteta pred mladim Argentincem koji zabija za 2:3.

Sam kraj sudačke nadoknade drugog poluvremena je donio faul Dioga Dalota nad Nonijem Maduekeom u kaznenom prostoru. Palmer je opet bio precizan i poravnava na 3:3.

Chelsea nije stao nakon drugog kaznenog udarca. Palmer je dokazao da je talent svjetske klase te je zabio za konačnih 4:3 i pobjedu Bluesa u utakmici koja se može najbolje opisati kao rollercoaster emocija.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano