Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zanimljive utakmice diljem Europe, Kramarić asistirao u pobjedi

U ranijem terminu drugog kola Europske lige odigrano je ukupno devet utakmica, a važne uloge u svojim momčadima vodili su i hrvatski reprezentativci Andrej Kramarić i Josip Šutalo.

Hoffenheim je na svom stadionu pobijedio kijevski Dinamo s 2:0. Junak u redovima Nijemaca bio je Adam Hložek koji je s dva pogotka odlučio susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi napomenuti kako mu je kod drugog zgoditka asistirao Kramarić koji je tim učinkom obilježio povratak nakon desetodnevnog izostanka. 33-godišnji Zagrepčanin zabio je četiri puta u šest nastupa ove sezone čemu je dodao i drugu asistenciju.

Slavia i Ajax u zanimljivoj su utakmici u Pragu podijelili bodove remijem 1:1. Gosti su poveli u 18. minuti kada je iz kaznenog udarca precizan bio Branco van den Boomen. Konačni ishod postavio je Tomáš Chorý sredinom nastavka. Josip Šutalo odigrao je čitavi ogled za Nizozemce.

Qarabag je na domaćem terenu doživio i drugi poraz u ligaškoj fazi, a ovog je puta s 2:1 koban bio Malmö. Dinamov protivnik iz play-offa Lige prvaka poveo je u 15. minuti preko Juninha Vierie, da bi gosti preokret kreirali na krilima Erika Botheima. Na vratima Azerbajdžanaca solidnu partiju pružio je Fabijan Buntić.

Iznenađenje večeri priredio je Anderlecht koji je na gostovanju kod Real Sociedada nanio poraz domaćinima rezultatom 2:1. Nogometaši iz San Sebastiana prvi su stigli do vodstva, a u 5. minuti prednost im je donio Pablo Marin.

Do kraja prvog poluvremena, Belgijance su do preokreta poveli Luis Vázquez i Theo Leoni. Kod domaćina, Luka Sučić ostao je na klupi.

Statusu neočekivanog pripada i remi RFS-a i Galatasarayja. Latvijci su u Rigi uspjeli nadoknaditi zaostatak od 2:0 za favoriziranim Turcima i pogocima Jānisa Ikaunieksa i Lashe Odisharie osigurati prvi bod. Bila je to najposjećenija nogometna utakmica u Latviji u posljednjih 15 godina, a gledatelji su mogli biti zadovoljni svojom momčadi.

U preostalim susretima, Lazio je s visokih 4:1 porazio Nicu, Olympiacos je uvjerljivo svladao Bragu s 3:0, dok je Midtjylland kod Maccabi Tel-Aviva slavio s 2:0.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano