Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Aaron Ramsey potpisao za Cardiff City

Kapetan velške nogometne reprezentacije Aaron Ramsey (32) raskinuo je ugovor s francuskom Nicom i potpisao za engleskog drugoligaša Cardiff City.

„Nevjerojatan je osjećaj konačno se vratiti ovdje. Uvijek sam znao da ću se jednog dana vratiti, a sada je savršeno vrijeme za to.“, kazao je Ramsey za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni veznjak tako se vratio u klub u kojem je i započeo svoj nogometni put, a ugovor je potpisan na dvije godine. U karijeri je još igrao za Arsenal, Nottingham Forest, Juventus, Glasgow Rangers i Nicu, a za nacionalnu vrstu je upisao 82 nastupa i postigao 20 golova.

„Vratiti se sa svojom obitelji i družiti se s poznatim licima jednostavno je sjajno, tako da sam presretan što sam sada ovdje. Moj cilj je pokušati pomoći svojim suigračima i ovom klubu da se vrate na vrh. Rekao sam to mnogo puta u prošlosti – toliko dugujem Cardiffu, navijačima, svima koji su bili u klubu dok sam ja bio ovdje kao mladić“, dodao je.

Bio je to vrlo dirljiv trenutak za Ramseya kako zbog njegovog potpisa tako i zbog toga što je na isti dan i njegov sin, Sonny, potpisao za Cardiff, odnosno njihovu akademiju.

Cardiff je prošlu sezonu završio na 21. mjestu Championshipa, samo jedno mjesto iznad zone ispadanja, a pojačanje u vidu velškog veznjaka trebalo bi im puno pomoći u daljnjim ambicijama.

Također, Hrvatska je u skupini s reprezentacijom Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se održati 2024. godine u Njemačkoj. Velšani su u prva četiri kola osvojili četiri boda i drže četvrto mjesto na tablici, dok je Hrvatska treća s istim brojem bodova, ali s dvije utakmice manje.

Komentari