Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Adem Ljajić uoči utakmice pijan divljao u hotelu

Nekadašnji nogometni reprezentativac Srbije, bivši igrač Partizana, Fiorentine, Rome i Intera, Adem Ljajić  završio je na policiji nakon pijanog skandala kojeg je izazvao u subotu u ranim jutarnjim satima. I to svega desetak sati uoči prvenstvene utakmice svog Novog Pazara i Željezničara iz Pančeva.

Prema pisanju srpskih medija Ljajić je u jednom beogradskom hotelu u 5.47 sati ujutro napao recepcionara, a onda i prijetio policajcima koji su pozvani na intervenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš je u društvu nepoznate osobe alkoholiziran ušao u jedan beogradski hotel u kojem je inače smješten sa svojom momčadi i tražio da se otvori bar. Kako prenose mediji u Srbiji, nakon što mu je recepcionar kazao kako bar ne radi, Ljajić je uzvratio prijetnjama i sam otišao iza šanka.

Iz hotela su pozvali policiju, ali situacija se dolaskom snaga reda nije smirila. Naprotiv. Nogometaš je napravio još veći skandal i sebe doveo u još veće probleme sa zakonom.

Prvo je odbio dati osobne dokumente uz prijetnje policajcima kako ih je “zapamtio”, a nakon što je doveden u policijsku postaju kaos je dosegnuo novu razinu. Ondje je, prema pisanju srpskih medija, policajcima poručio kako će ih “sve pobiti kao pse”.

Ljajić je u Novi Pazar stigao prošle godine iz turskog Fatih Karagümrüka, a dres Srbije je nosio od 2010. do 2020. godine te za Orlove zabio devet golova.

Komentari

Povezano