Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ademi: “Lokomotiva je za nas ‘crna mačka’ i osobno ne volim igrati protiv njih”

Dinamo je uvjerljivo svladao Lokomotivu u sklopu osmog kola HNL-a. Na kraju je završilo s visokom pobjedom 5:1, a Nenad Bjelica tako je na odličan način započeo svoju drugu avanturu na klupi Modrih. Nakon utakmice svoje dojmove su podijelili i Martin Baturina te kapetan Arijan Ademi.

Prvi je pred kameru stao Baturina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra naša utakmica, vjerujem ja da može to i bolje. Eto, ponovno hvatamo formu, već sada dvije pobjede zaredom. Imamo sada Ligu prvaka, moramo biti maksimalno fokusirani i ići pobijediti. Lokomotiva je dobra ekipa, naravno da će te i oni nekada malo stisnut. Kontrolirali smo utakmicu i po meni zasluženo pobijedili.

Martin Baturina

Zatim se Ademi osvrnuo na Lokomotivu i novog-starog trenera Nenada Bjelicu.

Odigrali smo jako dobru utakmicu. Znamo da je Lokomotiva za nas crna mačka i osobno ja ne volim baš igrati protiv njih. Brzi su, neugodni, hitri i jaki u tranziciji, ali mislim da smo stvarno odigrali odlično. Bjelica je odličan trener, zna što radi. Moramo ga pratiti i onda će to izgledat ovako kao danas. Isto tako, ne smijemo zaboravit trenera Jakirovića, osvojio je dvostruku krunu i uveo nas u Ligu prvaka.

Arijan Ademi

Prokomentirao je i iduću utakmicu protiv Monaca te dva gola stopera Torrentea.

Čeka nas težak zadatak, Liga prvaka je nešto skroz drugo u odnosu na ostala europska natjecanja. Napravit ćemo sve da minimaliziramo greške, jer se one skupo plaćaju. Reći ću vam što sam ujutro rekao u svlačionici. Nema šanse da će Raul zabiti gol i evo zabio je dva i smijali smo se na klupi. Jako mi je drago zbog njega, odlično trenira i zaslužio je ove golove.

Arijan Ademi
Komentari

Povezano