Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ajduković uspješno otvorio kvalifikacije Roland Garrosa

Nakon poraza Dine Prižmića, Hrvatska je u kvalifikacijama Roland Garrosa ostala samo na Duji Ajdukoviću. On je u prvom kolu igrao protiv domaćeg predstavnika Calvina Hemeryja. Splićanin je od Francuza bio bolji s 2-0 u setovima.

Ajduković je u meč krenuo s breakom kojeg nije uspio potvrditi unatoč 30-0 na svom servisu. Uspjeli su se obojica pribrati na svom servisu sve do 3:3 kada Ajduković ponovno dolazi do breaka prednosti. Ovaj put potvrđuje break te kasnije i uspješno odrađuje servis za set kojim osvaja prvu dionicu igre sa 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set je također donio rani break prednosti za Splićanina. U idućem gemu izvlači 0-30 te uspijeva doći do potvrde breaka. Ajduković kod 4:2 dolazi do tri vezane break prilike. Koristi treću kojom dolazi do dvostrukog breaka prednosti i vodstva 5:2. Splićanin nakon toga uspješno završava meč za prolaz u drugo kolo kvalifikacija.

U drugom kolu Ajdukovića čeka još jedan okršaj s domaćim predstavnikom. Za najbolji uspjeh na Roland Garrosu igrat će protiv pobjednika meča između Antoine Escoffiera i Geoffreya Blancanaeuxa.

Komentari

Povezano