Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Aktualni prvak Europe tijesno pobijedio Zagreb u Areni

Rukometaši Zagreba doživjeli su novi poraz u Ligi prvaka. Aktualni prvak Europe, Barcelona, tijesno ih je pobijedio u Areni rezultatom 29:31.

Barcelona je u 5. minuti (2:3) prvi put prešla u vodstvo te ga održavala do kraja. Prvo poluvrijeme je završilo 14:19, a najbolji pojedinac bio je Francuz Dika Mem s pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom nastavka, Zagreb je stigao na -2 te imao tri prilike za doći na pogodak zaostatka. Prvi puta je Emil Nielsen sjajno obranio udarac Filipa Glavaša u kontri, dok je drugi puta Timur Dibirov izgubio loptu na centru, što su Katalonci odmah kaznili.

Treća prigoda za dolazak na -1 stigla je u posljednjoj minuti susreta. Ovoga puta Glavaš je bio prezican s linije sa sedam metara, no vremena za potpuni povratak nije bilo.

Gosti su u konačnici slavili 29:31 te nanijeli Zagrebu četvrti poraz u pet kola. Kod Zagrebaša najefikasniji bio je Glavaš s devet pogodaka, dok je Mem kod gostiju zabio šest.

Valja pohvaliti i vratare na obje strane. Ante Grbavac ušao je sredinom prvog dijela te skupio 14 obrana uz vrhunskih 47% uspješnosti. Nielsen je na drugoj strani imao 14 obrana s 34%.

Zagreb u sljedećem kolu, koje je na rasporedu 23. listopada, gostuje u Francuskoj kod Nantesa.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano