Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Al Nassr bez Ronalda poražen od kluba Stevena Gerrarda na startu sezone

Nakon osvajanja Arab Club Champions Cupa, Al Nassr je s velikim ambicijama ušao u novu sezonu. Ipak, već u prvom kolu doživili su hladan tuš u vidu 2:1 poraza od Al-Ettifaqa kojeg s klupe vodi Steven Gerrard.

Zbog nedavno završenog turnira, većina zvijeda Al Nassra je dobilo poštedu. Tako nije bilo niti Cristiana Ronalda, niti Marcela Brozovića. Al-Ettifaq je to iskoristio i zasluženo slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tako izgledalo u četvrtoj minuti kada je jedna od zvijezdi koja nije dobila poštedu, Sadio Mane, dovela Al Nassr u vodstvo. S tim rezultatom se i otišlo na predah.

Uslijedio je preokret Al-Ettifaqa u drugom dijelu s dva brza pogotka. U 47. minuti izjednačio je Robin Quaison, da bi šest minuta kasnije preokret kompletirao bivši igrač Lyona i Fulhama Moussa Dembele.

Rezultat se do kraja nije mijenjao i ostalo je 2:1 za Al-Ettifaq. Klub koji je pripreme odradio u Hrvatskoj je tako na najbolji mogući način započeo novu sezonu, dok je Al Nassr bez svojih najvećih zvijezda odmah na početku upisao kiks.

Komentari

Povezano