Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Alaves dobio Sevillu u ludoj utakmici, Rayo ostao maksimalan

Drugo kolo španjolske La Lige zatvorili su Alavés i Sevilla ludom utakmicom te Granada i Rayo Vallecano. Sevilla je upisala drugi poraz u isto toliko utakmica, dok je Rayo ostao jedna od tri momčadi s maksimalnih šest bodova u dva kola.

Prvu od posljednje dvije utakmice odigrali su Alavés i Sevilla koji su neutralnim gledateljima pružili sjajan susret s čak sedam pogodaka. Na kraju je Alavés slavio s 4:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u prvom dijelu dobili smo najavu da nas čeka odličan susret. Luis Rioja i Ruben Duarte su zabijali za Alavés, dok je Erik Lamela uz autogol Abdelkabir Abqara su poentirali za Sevillu.

U drugih 45 minuta utakmicu je riješio Kike García s golovima u 54. i 59. minutu. Nadu je Sevilli vratio Rafa Mir u 96. minuti, ali za više od toga nije bilo vremena.

Posljednju utakmicu drugog kola odigrali su Granada i Rayo Vallecano. S dva gola u posljednjih dvadeset minuta Rayo Vallecano je uz Valenciju i Real Madrid ostao jedina momčad s maksimalnim brojem bodova.

Golove su za Rayo postigli Álvaro García u 75. minuti, dok je konačan rezultat postavio Ismaila Ciss četiri minute kasnije.

Komentari

Povezano