Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Alcaraz bolji od Ćorića u polufinalu Madrida

Borna Ćorić poražen je u polufinalu ATP Masters 1000 turnira u Madridu od drugog igrača svijeta Carlosa Alcaraza sa 6:4, 6:3.

Borni je ovo bilo četvrto polufinale nekog turnira iz Masters serije, ali nažalost se nije uspio plasirati u svoje treće finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi set je trajao nešto malo više od sat vremena gdje smo vidjeli jako dobar tenis. Borna je sjajno parirao igraču koji je ove godine u 30 mečeva upisao tek 2 poraza. Ključan moment odvio se u petu gemu kada je naš tenisač izgubio servis, a nakon toga Alcaraz je suvereno uzeo set.

U drugom setu vidjeli smo 4 breaka, od čega je 3 napravio Španjolac. Ćorić je osvojio svega 2 od 10 poena na svom servisu i tako pomogao Španjolcu da dođe do pobjede u prvom međusobnom ogledu.

Alcaraz se tako na svoj 20. rođendan plasirao u svoje 13 ATP finale i ponovno se vraća na broj 1. S druge strane Borna nema za čim žaliti. Na turnir je došao s pet poraza zaredom, pobijedio je nekoliko dobrih protivnika poput Hurkacza i Davidovicha Fokine. Nadajmo se da će približno ovakav rezultati postići i na turniru u Rimu koji se igra sljedećeg tjedna.

Komentari

Povezano