Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Alen Babić se vratio u stilu: Sudac prekinuo masakr u šestoj rundi

Alen Babić se vratio u stilu. Hrvatski borac prekidom u šestoj rundi je svladao Stevea Robinsona na priredbi u londonskoj O2 Areni.

Podsjetimo, “Savage je posljednji meč imao u travnju prošle godine, kada je izgubio nokautom u prvoj rundi od Poljaka Lukasza Rozanskog. Bio je to okršaj za WBC titulu u bridger kategoriji, a ujedno i prvi poraz u Babićevoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je od starta meča bio osjetno bolji borac. Englez je doslovno jeo napade našeg boksača te nekako uspio preživjeti prve dvije runde. U prvoj je Babić udarcima iz klinča uzdrmao Robinsona, koji se povlačio prema konopcima. Drugu rundu obilježili su krošei Alena koji su sjedali na glavu Engleza, no on je sve to izdržao.

U trećoj rundi Babić je brutalnim overhandom pogodio “Dragu”, ali ni to nije bilo dovoljno za nokaut. “Savage” je suvereno uzeo sve tri runde, ali pravo je čudo kako nije došlo do nokauta u uvodnih devet minuta. U četvrtoj dionici, Englez je počeo teturati po ringu, no i dalje nije padao na pod. Babić ga je ugrozio direktima, koje su mu zapovjedili iz njegova kuta. Nakon četiri runde borbe, Babić je uvjerljivo vodio na sudačkim karticama.

Peta i šesta runda donijele su nam apsolutno isti scenarij. Babić je masakrirao Engleza te je sudac u ringu odlučio prekinuti meč tijekom šeste runde. Babić se tako vratio na najbolji mogući način, upisavši svoju 12. profesionalnu pobjedu u karijeri.

Komentari

Povezano