Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Alkar velikim preokretom do slavlja u produžetku

Utakmicu za košarkaške sladokusce odigrali su u subotu u Sinju domaći Alkar i DepoLink Škrljevo u okviru 5. kola FAVBET Premijer Lige.

Na krilima mladih snaga Škrljevo je odigralo odlično prvo poluvrijeme, ubacivši šest trica u prvih 20 minuta za vodstvo 45:35. Serijom 12:4 gosti otvaraju nastavak susreta te u 26. minuti stižu do najvećih 18 poena prednosti (39:57), a sa sedam uzastopnih poena Ralpha Bissainthea Alkari smanjuju na 66:54 uoči posljednjih deset minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se na kraju da tih deset minuta nije bilo posljednje što se igralo na ovome susretu, budući da su domaći košarkaši malo po malo skidali prednost Škrljeva te na koncu 32 sekunde prije kraja slobodnim bacanjima Bissainthea stigli do izjednačenja 79:79. Čovjek odluke u dodatnih pet minuta bio je Bissainthe, koji je pogodio za 90:88 Alkara 21 sekundu prije kraja, a Vigo Bart na drugoj strani promašuje tricu za pobjedu Zelenih.

Apsolutni heroj Alkara Bissainthe susret je završio s 19 poena i devet skokova, a Kuol Alok ubilježio je double-double učinak od 18 poena i 15 skokova. Jednak broj skokova, ali uz 21 poen za goste je upisao Viktor Šarić, dok je 18 koševa ubacio mladi Bart.

Komentari

Povezano