Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Anas Sharbini se vratio u matični klub: „Počeo sam raditi, ne da mi se više putovati“

Anas Sharbini je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača HNL-a. U posljednje tri godine igrao je za OŠK iz Omišlja s kojim je prošle sezone osvojio 4. NL NS Rijeka, a sada je s 37 godina odlučio promijeniti sredinu pa će tako zaigrati u Rječini iz Dražica koja se natječe u 1. ŽNL Primorsko-goranske.

Tamo je i započeo svoju karijeru, a za Sportcom je izjavio: „Počeo sam raditi, ne da mi se više svaki dan putovati.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sharbini je od 2005. do 2009. godine bio član Rijeke, da bi onda s bratom Ahmadom otišao u Hajduk za dva milijuna eura. U splitskom klubu nije pružao predstave kakve su se od njega očekivale pa je 2012. otišao u saudijski Al Ittihad u transferu vrijednom 1,8 milijuna eura.

Nije se tamo dugo zadržao, a nakon samo godinu dana vratio se u Rijeku. Zatim je bio na posudbi u turskom Osmanlisporu, a otprije šest godina igra za niželigaške klubove. Prvo za NK Grobničan, a od 2021. je bio član već spomenutog OŠK-a.

Za momčad Rijeke je odigrao ukupno 165 utakmica i pritom zabio 42 gola te dodao 44 asistencije. Upisao je i tri nastupa za hrvatsku reprezentaciju gdje je postigao dva gola, od čega je jedan bio protiv Argentine u prijateljskoj utakmici prije deset godina.

Komentari

Povezano