Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Andre Onana britko prokomentirao atmosferu na Anfieldu

You’ll Never Walk Alone himna je Liverpoola koja se već godinama izvodi prije početka utakmica na Anfieldu, a zahvaljujući njoj i popularnoj navijačkoj tribini “Kop”, jedan od najvećih nogometnih klubova svih vremena stekao je i reputaciju užarene atmosfere i tvrđave u kojoj nitko do bodova ne dolazi lako.

To je najbolje na svojoj koži osjetio povijesno najveći rival Manchester United koji je nakon gotovo 3 godine uspio stići do boda na Anfieldu, pa čak i ako njihovi navijači zgoditak na tom stadionu čekaju više od 5 godina – još od 16. prosinca 2018. godine i Jesseja Lingarda u porazu 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju ligašku pobjedu na Anfieldu Manchester United bio je upisao još 22. ožujka 2015. godine, a i jučer je ekipa Erika ten Haga, koja je u susret ušla u izrazito lošem trenutku, izdržala Liverpoolovu opsadu gola i kući se vratila s bodom u džepu.

Jedan od najzaslužnijih za to bio je ove godine poprilično osporavani kamerunski vratar Andre Onana koji je upisao 8 obrana, a onda i izdominirao u medijima.

Priupitan od strane novinara na isteku utakmice o tome kako su on i suigrači “preživjeli” atmosferu na Anfieldu i kakvi su njegovi dojmovi navijanja, odgovorio je kratko: “I felt nothing.” (op. a. Nisam osjetio ništa).

Komentari

Povezano