Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Andrija Balić i Zvonimir Kožulj više nisu igrači Zrinjskog

Zrinjski iz Mostara je danas na svojim društvenim mrežama objavio kako su s klubom svoje ugovore raskinuli Andrija Balić i Zvonimir Kožulj. Oba igrača su u klub došli u 2023. godini; Kožulj je potpisao u srpnju dok je Balić obukao bijeli dres u rujnu.

Bivši veznjaci Hajduka se nisu baš naigrali u Mostaru te u ligi ove sezone nisu niti jednom započeli utakmicu. Balić je jedini start upisao protiv AZ-a gdje je izašao na poluvremenu pri rezultatu 0:3, ali Zrinjski je u drugom poluvremenu postigao četiri pogotka te slavio 4:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih je klub napustio i Omer Niron koji se vratio u Bnei Yehuda Tel Aviv koji ga je u Zrinjski poslao na posudbu. Izraelski vratar je za Zrinjski u ligi upisao samo jedan nastup.

Zrinjski je nakon 18 odigranih kola u Premijer Ligi druka ekipa u ligi. Imaju 38 bodova što je sedam manje od prvoplasiranog Borca. Klub iz Mostara je ove sezone po prvi put u povijesti BiH nogometa igrao skupine UEFA natjecanja, ali završili su posljednji u skupini Konferencijske lige s Aston Villom, Legiom iz Varšave i AZ-om.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano