Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Andrija Balić zabio 4 gola u 3 utakmice

Nekadašnji veliki talent Hajduka, Andrija Balić, od ove godine nastupa za Duklu iz Banske Bistrice gdje je stigao na posudbu iz Dunajske Strede, trenutno prvoplasiranog kluba slovačke lige. Slovačka liga se dijeli na Ligu za prvaka i Ligu za opstanak, a Dukla je pak trenutno posljednji klub slovačke Lige za prvaka.

Jučer je odigran drugi susret Lige za prvaka. Dukla je gostovala kod Žiline nakon što je u prvom kolu izgubila 2:3 protiv prvoplasirane Dunajske Strede, odnosno DAC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je i jučer bio negativan po Balićev klub te ih je Žilina pobijedila 6:4, no Balić je u svom prvom nastupu u ovoj ligaškoj fazi zabio dva gola. Balić ove sezone nije upisao niti jedan nastup za svoj matični DAC, no pronalazi formu otkako je posuđen u Bansku Bistricu u veljači ove godine.

U svakoj od prve dvije utakmice za novi klub je postigao po gol, a sada je nakon jednotjedne pauze, zbog zabrane igranja protiv matičnog kluba, zabio dva gola.

Dukla gotovo pa nema šanse izboriti ni mjesto koje bi vodilo u Europu, a kamoli što drugo, no Balić je očito u takvom ambijentu pronašao sebe nakon pada forme i problema s ozlijedama.

Komentari

Povezano