Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Andrijašević i Jakoliš strijelci u Ligi prvaka (VIDEO)

Danas su odigrane i posljednje utakmice 5. kola grupne faze Azijske lige prvaka u kojim je tajlandski Bangkok United pobijedio singapurski Lion City (1:0), kineski Zhejiang svladao tajlandski Buriram 3:2, hongkongški Kitchee poražen je od korejskog Jeonbuka 1:2, japanski Kofu remizirao je s australskim Melbourne Cityjem u uzbudljivih 3:3, korejski Pohang s 2:0 je porazio vijetnamski Hanoi FC, te su japanski Urawa Redsi s 2:1 pobijedili kineski Wuhan Three Towns.

Istaknimo prije svega dvoboj grupe H između Zhejianga i Burirama, koji je poslužio i kao ogled dvaju bivših igrača Rijeke, Franka Andrijaševića i Harisa Vučkića. Baš je Vučkić u 8. minuti doveo goste s Tajlanda u vodstvo, da bi domaći kapetan Andrijašević u 77. minuti prvo zabio za 2:1, a onda šest minuta kasnije i asistirao za 3:1, te tako bio kreator preokreta i pobjede Kineza. Obje momčadi sada imaju po šest bodova u grupi te je prolazak i dalje otvoren svim četirima momčadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druge dvije momčadi iste skupine jesu Kofu i Melbourne City, koji su odigrali spektakularnih 3:3 i tako održali gore navedenim Zhejiangu i Buriramu šanse za plasman živim. Već u 5. minuti Marin Jakoliš asistira za vodstvo gostiju koje su Japanci do kraja poluvremena preokrenuli na 2:1. U 64. minuti je i sam Jakoliš zabio za preokret Australaca i 2:3 vodstvo, da bi u finišu utakmice domaći ipak stigli do izjednačenja.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano