Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Andros Townsend novi igrač Lutona

Luton Town ove sezone igra u najvišem rangu engleskog nogometa. Trenutno se muče u Premier ligi te nakon osam kola imaju samo četiri boda. Taj bodovni konto je dovoljan za skromno 17. mjesto na tablici.

Najveći problem u ekipi je nedostatak kvalitetnih igrača. Stoga je klub iz Londona odlučio reagirati pa su danas najavili da je za klub potpisao Andros Townsend. Riječ je o 32-godišnjem krilu kojem je ovo ljeto istekao ugovor s Evertonom čiji je član bio od srpnja 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Townsend je produkt akademije Tottenham Hotspura te je igrao gotovo 100 utakmica za Spurse prije nego što je igrao za Newcastle, Crystal Palace i već spomenuti Everton. U karijeri je prikupio 264 nastupa u Premier ligi. Što se tiče reprezentacije Engleske, njihov dres je obukao 13 puta.

Andros, koji će nositi broj 30, za službenu stranicu kluba je izjavio: „Mislim da mogu pomoći ovoj momčadi te trener dijeli moje mišljenje. Luton je moj lokalni klub. Živim 20-25 minuta od kluba pa sam pratio prošle sezone playoff u Championshipu gdje je izborena promocija u Premier ligu… Nisam nikad očekivao da ću obući dres Lutona, ali veseli me što ću ponovno igrati u Premier ligi te ću se maksimalno potruditi da klub prikupi što više bodova.“

Komentari

Povezano