Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Andy Bara: “Trebao sam raditi transfer Pukštasa, ali Hajduk je odlučio sam u posao”

Transfer Rokasa Pukštasa trebao je biti najveći Hajdukov izlazni posao ovog prijelaznog roka. No, do njega na kraju nije došlo te je Amerikanac ostao na Poljudu.

U gostovanju na Podcast Inkubatoru, nogometni menadžer Andy Bara je rekao da je zapravo on trebao raditi taj posao. Kako kaže, sve je imao dogovoreno sa starom upravom, a nova taj dogovor nije ispoštovala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je trebalo biti potpisano. Ja sam krenuo raditi taj posao, ali kako je došla nova Uprava oni su rekli bit će sutra, bit će prekosutra… To se nikada nije dogodilo, ja nisam dobio taj papir. Imao sam dogovor s bivšom Upravom da meni prepuste da napravim taj posao. Ali ja nisam radio taj posao ovo ljeto. Prekinuo sam to raditi. Zašto? Bojao sam se da ću ispast smiješan kod klubova koje ja poznam, jer ja nemam punomoć od kluba da bi nudio Pukštasa.Ja sam počeo to, Parmu sam davno kontaktirao, ali sam se iz tog posla isključio. I da je završena Parma, ja u tome ne bih sudjelovao. Ja tu nisam radio, jednostavno, nisu mi dali papir i punomoć, kakav sam imao dogovor s njima prije. Došla je nova Uprava, oni su to odgađali. Ja sam se s Nikolom Kalinićem čuo više puta, da bi on meni u jednom trenutku rekao: ‘Reci dva kluba pa ću ti ja dati za dva kluba.’

Andy Bara za Podcast Inkubator

Pukštas je za Bile postigao 11 i namjestio 4 gola. U Hajduk je došao iz Amerike prije četiri godine, a zadnje dvije je član seniorske momčadi. Transfermarkt ga procjenjuje na osam milijuna eura.

Komentari

Povezano