Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Andy Carroll odlazi u francuskog četvrtoligaša

Bivši engleski reprezentativac Andy Carroll karijeru će nastaviti u redovima francuskog četvrtoligaša Bordeauxa, objavio je klub na društvenim mrežama. Carroll u redove posrnulog francuskog velikana dolazi iz drugoligaša Amiensa u čijim redovima je prošle sezone upisao 35 nastupa i postigao četiri gola.

Bordeaux je šest puta bio francuski prvak, međutim nakon što je u kolovozu proglasio bankrot izbačen je u četvrtu ligu. Prošle sezone je igrao u drugom razredu francuskog nogometa zauzevši 12. mjesto. Od ovog ljeta je u njihovom stručnom stožeru legendarni hrvatski reprezentativac Dado Pršo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carroll je karijeru počeo u Newcastle Unitedu iz kojeg je 2011. za 40 milijuna eura preselio u Liverpool. Na Anfieldu se zadržao tek dvije sezone, pri čemu je jednu proveo na posudbi u West Hamu koji je potom otkupio njegov ugovor za 16 milijuna eura.

U dresu “čekićara” se zadržao sedam sezona, a potom je igrao za Reading i WBA. Ukupno je za Newcastle, Liverpool i West Ham u 248 nastupa zabio 54 gola. Za englesku reprezentaciju je upisao devet nastupa postigavši dva gola.

Komentari

Povezano