Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ange Postecoglou je novi trener Tottenham Hotspura

Tottenham Hotspur je završio potragu za novim trenerom. Glasine su postale realnost te je jutros Australac Ange Postecoglou postao novi trener Spursa!

Postecoglou će se pridružiti Tottenhamu 1. srpnja te je potpisao ugovor na 4 godine. Spursi su u ponedjeljak razgovarali s Postecoglouom nakon što su dogovorili uvjete s Celticom. Prema pisanju Sky Sportsa, u obzir su došli i Roberto De Zerbi iz Brightona i Marco Silva iz Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postecoglou će postati biti prvi Australac koji će voditi jednu momčad u  Premier ligi. U Celticu je proveo 2 godine te uzastopno osvojio naslove škotskog Premiershipa i trostruku krunu ove sezone. Australac nasljeđuje Antonija Contea  (koji je otpušten u ožujku) na mjestu stalnog trenera Spursa. Cristian Stellini, a zatim Ryan Mason su bili privremeni treneri do kraja ove sezone.

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy je izašao s izjavom:

Ange donosi pozitivan mentalitet i brz, napadački stil igre. Ima snažnu prošlost u razvoju igrača i razumije važnost akademije – sve što je važno našem klubu. Uzbuđeni smo što nam se Ange pridružio dok se pripremamo za sezonu koja je pred nama.”

Izvor: tottenhamhotspur.com
Komentari

Povezano