Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Angelo Henriquez blizu povratka u HNL?

Ljetni prijelazni rok za nogomet u Hrvatskoj završava večeras u ponoć, što znači da domaći klubovi imaju još nekoliko sati za dovesti nove igrače. Prema argentinskom novinaru Victoru Moralesu, koji radi za ESPN, postoji mogućnost da se Angelo Henriquez vrati u SuperSport HNL. Čileanski napadač trenutno je slobodan igrač, a Morales navodi da Rijeka razmatra opciju njegovog dovođenja.

Henriquez je ostavio značajan trag tijekom boravka u Dinamu. Pridružio se klubu u sezoni 2014./2015. kao posuđeni igrač iz Manchester Uniteda, a godinu kasnije Dinamo ga je otkupio za 1.5 milijuna eura. Za Dinamo je odigrao 129 utakmica i postigao 51 pogodak, a u svojoj prvoj sezoni bio je drugi najbolji strijelac hrvatskog prvenstva, zaostajući samo jedan gol za Andrejem Kramarićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je napustio u siječnju 2018. godine. Nakon toga je igrao za meksički Atlas, Universidad de Chile, brazilsku Fortalezu, poljsku Miedz Legnicu i ruski Baltik. Ugovor s ruskim klubom istekao mu je ovog ljeta i sada je slobodan igrač.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano