Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

ANKETA Mislite li da je Strukan trebao dodijeliti crveni karton u ove dvije situacije?

Derbi 5. kola SuperSport HNL-a se jučer odigrao na Rujevici gdje je Rijeka ugostila Dinamo. Dinamo je bolje ušao u utakmicu te je poveo pogotkom Brune Petkovića pa je Dinamo na poluvremenu vodio 1:0. Međutim, Rijeka se digla u drugom poluvremenu i zasluženo došla do remija golom Veldina Hodže.

Utakmice nije bila previše atraktivna, a glavna tema nakon utakmice je suđenje. Susret je sudio sudac iz Splita Duje Strukan, a prvi sporni trenutak je bio u 68. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada su u duelu bili Kévin Théophile-Catherine i Komnen Andrić. Francuski stoper tu nije uspio ispucati loptu te je rukom udario Andrića koji je išao sam na vratara.

U toj situaciji je Strukan dosudio prekršaj u napadu, a Andrić je dobio žuti karton. Srpski napadač nije bio zadovoljan ovom odlukom što je jasno pokazao i sucu. VAR soba se nije uključila u ovoj situaciji.

Što je Strukan trebao dosuditi u ovoj situaciji?

Loading ... Loading ...

Drugi sporni trenutak se desio u 90. minuti, a opet je u duelu bio Andrić koji je primio loptu uz aut liniju. Juan Córdoba je tada žustro ušao u klizeći start te je pomeo napadača Rijeke zbog čega je poludjela klupa domaće momčadi.

Strukan je u ovoj situaciji Córdobi dao žuti karton, a zbog prigovora su žute kartone u toj situaciji dobili igrači Rijeke Mladen Devetak i Stjepan Radeljić.

Je li Cordoba trebao dobiti crveni karton?

Loading ... Loading ...
Komentari

Povezano