Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ante Budimir nominiran za momčad sezone u La Ligi

Hrvatski napadač Ante Budimir ove sezone igre u sjajnoj formi. Postigao je 16 prvenstvenih golova za Osasunu u La Ligi što ga svrstava na diobu trećeg mjesta ljestvice strijelaca s Robertom Lewandowskim.

Ispred se nalaze Alexander Sorloth i Jude Bellingham sa 17, dok je trenutno najbolji topnik Artem Dovbyk iz Girone. Kakva imena su oko njega na ljestvici strijelaca dovoljno govori samo za sebe, a odlične predstave hrvatskog reprezentativca rezultirale su nominacijom za idealnu momčad španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Budimira možete glasati OVDJE i tamo pogledati ostale nominirane igrače po pozicijama.

Podsjetimo, Budimiru se prije tri tjedna u utakmici 31. kola protiv Valencije dogodio niz pehova. Prvo je pri vodstvu suparnika 1:0 izborio penal i izveo ga poprilično loše. Njegov neuspješan pokušaj panenke postao je viralan, a mnogi su ga proglasili ‘najgorim penalom ikad’.

Osasuna je tako ostala bez važnog boda u borbi za Europu, a poslije utakmice stigle su još gore vijesti. Budimir je u tom susretu zadobio ozljedu, točnije slomio je tri rebra. Ipak, nekoliko dana kasnije stigle su vijesti kako se dobro oporavlja te kako bi trebao biti spreman za igru krajem svibnja.

Komentari

Povezano