Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ante Delija poražen u prvom kolu PFL-ovog teškaškog turnira (VIDEO)

Najbolji hrvatski MMA borac, Ante Delija, doživio je poraz na otvaranju nove PFL sezone. Naime, tehničkim nokautom u prvoj rundi izgubio je od Valentina Moldavskog. Uz poraz, Delija je doživio i ozljedu prepone pa je upitan nastavak turnira za teškaša iz Dubrovnika.

Nakon jednog low kicka od strane Moldavskog, Delija se počeo hvatati za preponu i bilo je jasno kako je ozlijeđen. Rus je osjetio da Delija nije pravi te ga ja napadao iz svih oružja, dok se Ante povlačio unatrag prema žici. Nakon samo dvije minute borbe, sudac u kavezu odlučio je prekinuti borbu nakon serije udaraca na koje Ante nije odgovarao, već se samo pokrio u blok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deliji je ovo prvi poraz nakon tri godine, a posljednji mu je nanio Bruno Cappelozza u PFL finalu 2021. godine. S druge strane, bivši privremeni Bellatorov teškaški prvak, stigao je do svoje 13. profesionalne pobjede u karijeri.

Fedorov učenik, Valentin Moldavsky, zaradio je maksimalnih šest bodova za nokaut u prvoj rundi te tako napravio velik korak prema polufinalu. Deliji slijedi oporavak, a ostaje nam za vidjeti hoće li on biti kratkotrajan te hoće li mi omogućiti nastup na priredbi koja se održava 14. lipnja.

Komentari

Povezano