Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ante Erceg ne bi smio igrati protiv Hajduka? Čulina mu je zaboravio upisati karton

Danas počinje 25. kolo SuperSport HNL-a, a od 17:10 na Poljudu igraju Hajduk i Istra. Ovo je drugi put ove sezone da na Poljudu igraju ova dva protivnika. U prvom susretu je Istra slavila 1-0 pogotkom u posljednjoj minuti susreta.

Strijelac je bio Mateo Lisica, a asistent Ante Erceg koji ima pravo igrati danas, ali samo zbog toga jer je HNS napravio pogrešku. Naime, u HNL-u svaki igrač odrađuje suspenziju kada skupi tri žuta kartona. Erceg je u posljednjem susretu protiv Rudeša zaradio žuti karton te mu službeno fali još jedan žuti za novu suspenziju, ali u realnosti to nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra je gostovala na Rujevici 4. veljače što je bila prva utakmica nakon što je Erceg odslužio suspenziju od tri žuta kartona. U 23. minuti utakmice je sudac Ante Čulina dao Ercegu žuti karton zbog prigovora što je i prikazano na službenoj grafici u prijenosu.

Foto: Screenshot (MAXSport)

Međutim, u službenom zapisniku s utakmice taj žuti karton nije zapisan Ercegu, nego kapetanu Istre Slavku Blagojeviću. Radi li se o pogrešci možemo saznati samo od HNS-a, ali u prijenosu utakmice je bilo vidljivo da se karton pokazuje Ercegu, a ne Blagojeviću koji je bio iza leđa Čulini.

Foto: Screenshot (MAXSport)

Ako je ovaj žuti karton stvarno trebao pripasti Ercegu te ga u HNS-u na kraju utakmice njemu nisu upisali, najbolji igrač Istre bi morao propustiti današnji ogled protiv Hajduka.

Komentari

Povezano