Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ante Palaversa potpisao za klub na Otoku

Hrvatski veznjak Ante Palaversa ima novi klub. Nekadašnji član Hajduka je potpisao za škotski Aberdeen na godinu dana uz mogućnost produljenja na još dvije godine. Cijena transfera nije objavljena, no poznato je kako Transfermarkt vrijednost Hrvata procjenjuje na oko 350 tisuća eura.

Palaversa je iz Hajduka prodan u Manchester City na zimu 2019. godine za oko šest milijuna eura. Aktualni engleski prvak ostavio ga je do kraja sezone u splitskom klubu, da bi nakon toga talentiranog Palaversu slao na posudbe u KV OostendeGetafe KV Kortrijk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ljeto 2022. godine City ga je prodao u Troyes. U Francuskoj je krenuo dobro te je u drugom nastupu zabio PSG-u. Međutim, nije se dugoročno uspio nametnuti, a francuski je klub ispao iz Ligue 1. Minule je sezone uspio skupiti tek šest nastupa u drugoj ligi, a startao je dva puta, no bez učinka.

24-godišnji Splićanin i bivši U21 reprezentativac Hrvatske sada će karijeru pokušati oživjeti u Škotskoj gdje će se nadati većoj minutaži u nedostatku Dantea Polvaraa i Leightona Clarksona.

Komentari