Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ante Palaversa: “San mi je zaigrati za Manchester City”

Ante Palaversa je ovo ljeto potpisao za Aberdeen gdje je do sada odigrao dvije ligaške utakmice te upisao 78 minuta na terenu. Bivši igrač Hajduka je napustio klub iz Splita 2019. godine kada ga je kupio Manchester City za 6.3 milijuna eura, ali Palaversa nikada nije dobio priliku u Cityju.

Međutim, Palaversa izgleda još ima san kako će jednog dana zaigrati za Građane. Hrvatski veznjak je odradio intervju za Daily Record, a jedna od tema je bila njegov prelazak iz Hajduka u Manchester City:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio sam tinejdžer i, naravno, bilo je uzbudljivo što me velik klub želio dovesti. Znao sam da želim ići u Manchester City i dobro igrati. Nije uspjelo, no želio bih za par godina zaigrati ondje, to je moj san. Nadam se da će mi nastupanje za Aberdeen pomoći. Želim dobro igrati i trenirati te pomoći ekipi da ove sezone ostvari svoje ciljeve.

Ante Palaversa

Palaversa je također rekao da mu je cilj dobiti poziv za reprezentaciju Hrvatske:

Ako ćemo ovako igrati kao momčad, to će mi pomoći da dobijem mjesto u reprezentaciji Hrvatske. Momčadski jako dobro igramo i to može pomoći individualcima da se istaknu.

Ante Palaversa
Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano