Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Antonio Marin završio sezonu nakon teške ozljede na treningu

Samo dva dana nakon što je bio igrač utakmice u pobjedi svoje ljubljanske Olimpije od 3:1 protiv Radomlja s dva postignuta pogotka, Antonio Marin je doživio teški ozljedu. Bivšoj nadi Dinama su na treningu u ponedjeljak pukli prednji križni ligamenti te je za njega sezona gotova.

Marin je prije samo mjesec dana napustio Maksimir te se priključio Olimpiji potpisavši ugovor do isteka 2026. godine. Njega sada očekuje operacija i višemjesečni oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenoj klupskoj stranici stoji sljedeće:

– U posljednjim sekundama treninga na pomoćnom terenu u Stožicama Antonio Marin osjetio je jake bolove u desnom koljenu. Glasan vapaj strijelca dvaju pogodaka u subotnjoj utakmici s Radomljem odmah je zabrinuo tabor Zmajeva, a brojni pregledi, kojima je 23-godišnji zimski novak idućih sati bio podvrgnut pod budnim okom klupske liječničke službe, potvrdili su najgore.

Antonio Marin ima puknut ACL. U svijetu nogometa ovakva ozljeda predstavlja dugotrajno izbivanje s travnjaka, a višemjesečna rehabilitacija zahtijevat će i mnogo strpljenja. Datum potrebne operacije još nije potvrđen, no činjenica je da ćemo u NK Olimpija u zahtjevnom razdoblju čvrsto stati uz igrača i pružiti mu svu potrebnu podršku na putu povratka u natjecateljski ritam.

Antonio, izdrži!”

Uz Dinamo, Marin je dosad igrao i za Lokomotivu, Šibenik, Rijeku, dok je jednu sezonu proveo i na posudbi u Monzi.

Komentari

Povezano