Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Antonio Plazibat jučer organizirao humanitarno natjecanje “Najluđi skakač Hrvatske”

Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat je prvenstveno poznat po svojoj sjajnoj borilačkoj karijeri gdje se bori u Glory organizaciji, ali borac iz Solina trenutno ima ozljedu lakta zbok koje je morao otkazati svoju borbu u Zagrebu. Međutim, Plazibat je svoje vrijeme odlučio uložiti u hvale vrijednu akciju.

Jučer su tribine bazena na Poljudu bile pune, a razlog je bilo prvo izdanje natjecanja “Najluđi skakač Hrvatske” koje je organizirao Plazibat. Natjecanje je bilo u skokovima u vodu, a svi prihodi od hrane, pića i ulaznica je otišao u humanitarne svrhe. Da budemo precizniji, sva prikupljena sredstva su išla za Maestral, dom za nezbrinutu djecu u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plazibat je motive iza ovoga događaja dodatno objasnio Slobodnoj Dalmaciji za koju je rekao:

Skačemo od kad smo bili djeca i to nije samo bilo na Ježincu ili na Bačvicama, jednostavno je to dio kulture u Splitu. Kad bi došli na more, imali ste nekoliko aktivnosti za raditi; igrati picigin, glavomet, gađati se pijeskom ili skakati. Većinom je bilo sve od toga, ali sigurno je sat vremena bilo posvećeno skakanju… Već sam nekoliko puta surađivao s Dječjim domom Maestral i znam da im je potrebna pomoć. No, nismo samo mogli doći ljudima i reći da novac ide u dobrotvorne svrhe i “dajte pare”. Trebalo je sve ovo osmisliti, a shvatio sam koliko su skokovi gledani, jer do sada objavljivane snimke imaju preko pola milijuna pregleda

Antonio Plazibat

Nakon toga je borac iz Solina zahvalio svim sponzorima te je rekao koji su budući planovi za ovaj događaj:

Zahvaljujem svima, jer oni koji rade ovdje su volonteri. Vanilla je dala svoj cijeli prostor na korištenje, kao i piće, te konobare. Za hranu se pobrinuo Duje Pisac, i konoba Palacio. Glavni sponzor je Iso Sport koji daje i glavnu nagradu. Nije jednostavno skočiti s 10 metara, treba imati muda za zaletjet se… Ima čak momaka koji su rekli, ako budu prvi, da će svoj iznos donirati, što je jako plemenito, jer nisu to mali iznosi i svakom bi dobro došlo.

Antonio PLazibat

Titulu najluđeg skakača ponio je Toni Pupačić, drugi je bio Matej Ivan Marović, a broncu je uzeo Luka Stanić Prekpalaj. Prvak je dobio pet tisuća eura, drugoplasirani tri tisuće, a trećeplasirani tisuću eura.

Pohvala Plazibatu i cijeloj njegovoj ekipi na ovom eventu te se nadamo da će ovo postati dugogodišnja tradicija.

Komentari

Povezano