Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Antonio prekinuo golgeterski post u remiju West Hama i Aston Ville

U susretu 29. kola Premier lige West Ham je na domaćem terenu remizirao s Aston Villom 1:1. Strijelac pogotka za Čekićare bio je Michail Antonio u 29. minuti koji je tako prekinuo ogroman golgeterski post, a ovo mu je bio prvi gol još od 26. kolovoza kada je u trećem kolu zabio u pobjedi protiv Brightona. Za goste je precizan bio Nicolo Zaniolo u 79. minuti.

Iako je Villa u prvih 15 minuta susreta imala 73% posjeda lopte, u tom razdoblju nisu previše toga pokazali izuzev prilike Ollieja Watkinsa. Napadač gostiju se u 13. minuti našao u situaciji jedan na jedan s protivničkim vratarom, ali Alphonse Areola dobro je reagirao i obranio taj udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je unatoč manjem posjedu lopte bio opasniji u prvom dijelu te su dolazili s puno igrača u završnicu pred suparnički kazneni prostor. To im se isplatilo u 29. minuti kada je Vladimir Coufal odličnim centaršutom pronašao glavu Antonija koji je doveo Čekićare u vodstvo.

Na samom početku drugog dijela Antonio se još jednom našao na pravom mjestu i pospremio loptu u mrežu nakon udarca iz kuta kojeg je izveo Jarrod Bowen, ali gol je naknadno poništen zbog igranja rukom.

Pokušavali su gosti stići do izjednačujućeg pogotka, a prvenstveno su prijetili preko Leona Baileya u više navrata. West Ham se povukao i čuvao rezultat, ali na kraju u tom naumu nisu uspjeli. U 79. minuti Zaniolo je bio strijelac izjednačujućeg pogotka na asistenciju Mousse Diabyja.

Čekićari su duboko u sudačkoj nadoknadi uspjeli stići i do pobjedničkog gola, ali se nakon duge provjere VAR sobe isti poništio zbog još jednog igranja rukom. Tako su se obje ekipe morale zadovoljiti s remijem kojim je Villa ostala na četvrtom, a West Ham na šestom mjestu ljestvice.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano