Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Arber Hoxha izborio kazneni udarac u Dinamovoj pobjedi protiv ekipe Damira Krznara

Nakon slavlja protiv Rogaške 1:0, Triglava 7:0, i treći je slovenski protivnik ostao bez prilike u utakmici protiv Dinama.

Celje, koje je na čelu slovenske PrveLige s velikih 10 bodova prednosti ispred drugoplasirane Olimpije i koje je u 19 utakmica postiglo 43, a primilo samo 13 pogodaka. Zasluga je to bivšeg trenera Dinama Damira Krznara koji odlično gura ekipu u čijim se redovima nalazi međimurski veznjak Luka Bobičanec, no razlika u kvaliteti između ekipa bila je vidljiva tijekom svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sergej Jakirović na terenu je od prve minute po prvi puta imao prilike vidjeti ovotjedno novo lice u svlačionici, bivšeg igrača Slaven Belupa Arbera Hoxhu. Osim Hoxhe, šef struke Dinama na teren je poslao Zagorca na vratima, Ristovskog, Theophile-Catherinea, Živkovića i Perkovića u zadnju liniju, Ademija, Mišića, Kaneka i Baturinu u vezni red te Brunu Petkovića u sam vrh napada.

Do vodstva su Modri stigli već u 6. minuti kad je Ademi proigrao Kaneka, a ovaj savladao protivničkog vratara, da bi u 36. minuti Arber Hoxha tipičnim solo prodorom nanizao trojicu protivničkih igrača i pao u kontaktu, što je bilo dovoljno da sudac pokaže na bijelu točku. Loptu je namjestio Bruno Petković i mirno je poslao u gol za konačnih 2:0.

U drugom poluvremenu Jakirović je na teren poslao Nevistića, Mikića, Cvetka, Bernauera, Ljubičića u obrani, Sučića, Špikića, Halilovića i Vidovića u veznom redu te Kulenovića i Brodića u vrhu napada.

Komentari

Povezano