Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Argentini najkasniji pogodak u povijesti OI poništen dva sata nakon utakmice

Olimpijske igre u Parizu donijele su nove nogometne oglede. Argentina, Španjolska i Francuska su odradile prve testove na ovom prestižnom natjecanju.

Aktualni svjetski prvaci nisu dobro otvorili svoj olimpijski put. Reprezentacija Maroka slavila je rezultatom 2:1 u jednoj od najzbunjujućih utakmica ove godine. Soufiane Rahimi je postigao dva pogotka, jedan u drugoj minuti nadoknade prvog dijela, te drugi s bijele točke u 53. minuti. Giuliano Simeone je zabio za Argentinu 68. i Cristian Medina u 16. minuti nadoknade. No, njegov drugi pogodak je poništen nakon što je utakmica završila i sva tri boda su dodijeljena Maroku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LUDU SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Španjolska se bolje snašla u svom prvom ogledu i pobijedila Uzbekistan rezultatom 2:1. U 28. minuti Marc Pubill je pogodio za vodstvo europskih prvaka, a Eldor Shomurodov je bio precizan iz penala u trećoj minuti nadoknade prvog dijela. Sergio Gómez je u 62. minuti pogodio za vodstvo i konačnu pobjedu Španjolske.

Francuska je slavila nad SAD-om rezultatom 3:0. U 61. minuti Alexandre Lacazette je zabio prvi, a Michael Olise drugi osam minuta poslije. Zanimljivo je to da su u oba pogotka direktno sudjelovali kao asistent i strijelac. Loïc Badé je stavio točku na i u 85. minuti.

Ostale utakmice su završile sljedeće; Egipat je remizirao 0:0 s Dominikanskom Republikom. Novi Zeland je slavio nad Gvinejom 2:1. Japan je dominatno pobijedio 5:0 Panamu. Irak je slavio nad Ukrajinom 2:1, a Mali je remizirao s Izraelom 1:1.

Komentari

Povezano