Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Argentinski veznjak novi je igrač Slaven Belupa

Slaven Belupo je potpisao svoje drugo pojačanje uoči nove sezone, a Juan Bautista Cascini (26) novo je ime u svlačionici Farmaceuta. Argentinski veznjak s talijanskom putovnicom potpisao je dvogodišnji ugovor te bi se već sutra trebao priključiti momčadi i staviti na raspolaganje treneru Ricardu Monizu.

„Sretan sam što sam dobio priliku igrati u Hrvatskoj. Imam veliki respekt prema zahtjevnoj ligi u kojoj ću igrati i prema klubu u koji dolazim. Igrao sam u različitim zemljama i klubovima tako da vjerujem da ću se brzo prilagoditi. Iako je teško pričati o sebi, volim se smatrati timskim igračem. Ako pomognem suigračima da budu bolji i ja ću biti bolji. Mogu obećati da ću dati sve na terenu kako bismo na kraju utakmica slavili pobjede u svlačionici“, rekao je Bautista nakon potpisa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casciniju će Slaven biti sedmi klub u karijeri, a prve nogometne korake napravio je u argentinskom Estudiantesu gdje je upisao i seniorski debi. Uz to, još je nastupao za ciparski APOEL, rumunjske Botosaniju, Academicu Cllinceni i Ute Arad te bolivijski Strongest. Transfermarkt njegovu vrijednost trenutno procjenjuje na 450 tisuća eura, a u Koprivnicu stiže kao slobodan igrač.

Komentari

Povezano