Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Arijan Ademi najavio oproštaj od reprezentacije

Arijan Ademi se oprašta od reprezentativnog dresa Sjeverne Makedonije. Tu vijest je objavio izbornik Blagoja Milevski koji ga nije uvrstio na popis za predstojeće utakmice s Moldavijom i Crnom Gorom.

Ademi je u svojoj reprezentaciji proveo nepunih deset godina i za to vrijeme skupio 30 nastupa te pritom postigao četiri pogotka. Debitirao je u 24. godini života, dotad je u svim mlađim kategorijama nastupao za Hrvatsku, a posebno će pamtiti nastup na Europskom prvenstvu 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija, koji je iz osobnih razloga odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru. Obavio sam razgovor s njim, kategoričan je u svojoj odluci. Nedostajat će nam kao osoba i nogometaš. Osjetio je da je vrijeme da završi s nastupima u reprezentaciji i da na njega više nećemo računati.

Njemu trebamo zahvaliti na doprinosu reprezentaciji i našem nogometu. Predložili smo organiziranje oproštaja u jednoj od sljedećih utakmica. Na njemu je odluka hoće li to biti protiv Hrvatske u lipnju u Rijeci ili na prvoj domaćoj utakmici u Skoplju”, rekao je Milevski.

Posebno je zanimljivo to što bi se Dinamov kapetan od reprezentacije mogao oprostiti na hrvatskim terenima. Naime, iz reprezentacije su mu predložili oproštajnu utakmicu, a prva prilika za to bit će početkom šestog mjeseca kada na Rujevici prijateljsku utakmicu igraju Hrvatska i Sjeverna Makedonija.

Komentari

Povezano