Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Arsenal kod Fulhama upisao novi poraz

20. kolo engleske Premier lige nastavljeno je londonskim derbijem između Fulhama i Arsenala. U prošlom kolu Fulham je s 3:0 poražen na gostovanju kod Bournemoutha, dok je Arsenal na domaćem terenu neočekivano izgubio od West Hama. Fulham je preokretom svladao Arsenal 2:1 i tako zadao nove glavobolje Mikelu Arteti.

Nije moglo bolje krenuti za Arsenal koji je poveo u petoj minuti. Udarac Gabriela Martinellija obranio je Bernd Leno, a prvi na odbijancu bio je Bukayo Saka koji je ugurao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fulham je uzvratio u 29. minuti. Saka je izgubio loptu na sredini terena. Tom Cairney je povukao loptu naprijed i poslao loptu na drugu stativu gdje je čekao Raúl Jiménez koji vraća stvari na početak. S tim rezultatom se otišlo i na predah.

Preokret domaćina je kompletiran u 15. minuti nastavka. Nakon kornera nastala je gužva u kaznenom prostoru Arsenala. U gužvi se najbolje snašao Bobby Decordova-Reid koji zakucava loptu u mrežu za 2:1.

Pokušao je Arsenal nakon toga pritisnuti Fulham, ali nisu stvorili niti jednu pravu priliku za poravnanje. Arsenal je tako ostao na četvrtom mjestu s 40 bodova. Fulham je ovom pobjedom došao do 13. mjesta i 24. boda.

Komentari

Povezano