Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Arsenal pobjedom nad Wolvesima pobjegao na vrhu, Burnley razbio Sheffield

Tradicionalno najbogatiji termin engleske Premier lige subotom u 16 sati danas nam je donio samo tri utakmice. U sve tri utakmice domaćini Arsenal, Brentford i Burnley svladali goste Wolvese, Luton i Sheffield United.

Krenulo je sjajno za Arsenal koji je već u 13. minuti vodio 2:0. Bukayo Saka je zabio u šestoj minuti, dok je Martin Ødegaard povisio vodstvo sedam minuta kasnije nakon predivne akcije. Poraz je pred kraj smanjio Matheus Cunha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Arsenal je pobjegao na četiri boda prednosti ispred Manchester Cityja. Wolvesi su s druge strane ostali na 15 bodova i na 13. poziciji.

Brentford je u drugom dijelu slomio otpor Lutona. Golove su zabili Neal Maupay, Ben Mee i Shandon Baptiste. Gol za Luton koji je ostao na devet bodova postigao je Jacob Brown.

U six pointeru za ostanak Burnley je na domaćem terenu razbio Sheffield United. U rapsodiji domaćih na kraju je završilo 5:0. Burnley je sada na sedam bodova, dok je Sheffield ostao na pet. Obje ekipe će morati još puno napraviti ukoliko žele ostanak.

Komentari

Povezano