Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Arsenal razbio Crystal Palace

21. kolo engleske Premier lige nastavilo se nakon šest londonskim derbijem između Arsenala i Crystal Palacea. Arsenal je uoči dvotjedne stanke upisao tri poraza u nizu te su se danas htjeli vratiti pobjedničkim stazama. U tomu su i uspjeli uvjerljivom pobjedom 5:0.

Arsenal je dobro krenuo u susret te su poveli u 11. minuti. Declan Rice je izveo korner, a najviši je bio Gabriel koji je uspio precizno udariti loptu glavom u donji desni kut. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo je udvostručeno u 37. minuti na gotovo identičan način. Ovoga puta korner je izveo Bukayo Saka, a Gabriel je još jednom bio najviši i zabio svoj drugi pogodak na utakmici. Vratar Palacea Dean Henderson je tražio prekršaj, no sudac i VAR soba se nisu oglasili. Na kraju je i pogodak upisan kao autogol Hendersona..

Potvrda pobjede došla je u 59. minuti. Nakon brze kontre, Gabriel Jesus je vratio loptu za Leandra Trossarda koji se rješava čuvara i zabija za 3:0. U sudačkoj nadoknadi Arsenal je s dva gola Gabriela Martinellija do kraja dotukao Palace.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Arsenal je došao do uvjerljive pobjede. Ovom pobjedom Arsenal je preskočio Aston Villu te su ponovno na trećem mjestu s istim brojem bodova kao Manchester City i dva manje od Liverpoola uz utakmicu više.

Komentari

Povezano