Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Arsenal razbio West Ham za hvatanje priključka s vrhom tablice

Sjajnim prvim dijelom, Arsenal je na gostovanju s 6:0 svladao West Ham. Sve je bilo riješeno u prvih 45 minuta u kojih je Arsenal zabio sva četiri pogotka.

Blok West Hama probijen je u 32. minuti. William Saliba bio je najviši nakon kornera Declana Ricea i doveo Arsenal u vodstvo. Vodstvo je udvostručeno u 41. minuti kada je Bukayo Saka realizirao kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potop Čekićara nastavljen je do kraja poluvremena. Gabriel je u 44. minuti zabio nakon još jednog kornera, a četvrti gol je u drugoj minuti nadoknade postigao Leandro Trossard. Taj gol bio je znak za navijače domaćih da napuste stadion.

Arsenal nije stao na tome te su u drugom dijelu zabili još dva gola. Saka je u 63. minuti zabio za 5:0, a pola tuceta je kompletirao Declan Rice. Englez je nakon dvije asistencije upisao i pogodak bivšem klubu. Malobrojni navijači West Hama koji su ostali na tribinama su ga pljeskom ispratili s terena.

Nakon šestog gola, Arsenal je stao i nisu više napadali, već su samo čekali kraj utakmice. Ovom pobjedom su se izjednačili s Manchester Cityjem, od kojeg imaju utakmicu više, na drugom mjestu te su došli na dva boda od Liverpoola.

Komentari

Povezano